Home page > Voor medische professionals
 

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data

Als huisarts of specialist vertrouwt u op een geneesmiddelenproducent die u ziet als een gelijkwaardige partner. Die u objectief informeert en oprecht naar u luistert. Die nauw met u samenwerkt voor het welzijn van uw patiënten.

Een medische doorbraak is nooit het werk van één genie. Zelfs niet van één bedrijf. Het is het resultaat van een samenwerking tussen talloze wetenschappelijke en medische professionals. Daarom onderhoudt Chiesi stevige banden met individuele artsen, artsenverenigingen, apothekers, verpleegkundigen. We luisteren naar hun ervaringen en steunen zo op eerstehands kennis uit de dagelijkse praktijk.

Optimaliseer uw expertise

Bent u op zoek naar onafhankelijke en actuele informatie over therapeutische domeinen zoals ademhalingsziekten, neonatale verwikkelingen en zeldzame aandoeningen? Dan zet Chiesi u graag op weg. U bent welkom op wetenschappelijke opleidingen en congressen over de nieuwste medische ontwikkelingen in onze expertisedomeinen.

Chiesi investeert bovendien in gespecialiseerde websites voor medische professionals. U vindt er onlineopleidingen en –diensten en objectieve medische informatie. Hierbij alvast een schat aan informatie over astma en COPD op SmallAirways.be.

Tip: ook op deze algemene websites vindt u onmisbare informatie voor medische professionals:

Optimaliseer ook onze expertise

Vanuit uw positie als arts kijkt u op een heel eigen manier naar de medische praktijk. En die visie is voor ons van onschatbare waarde. Hebt u ideeën om onze medicijnen en behandelingsmethodes verder te verbeteren? Vertel het ons