Home page > Missie en waarden
 

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data

Missie en waarden

 

Ons doel is om erkend te worden als een onderzoek gerichte internationale groep, die in staat is om innovatieve farmaceutische oplossingen te ontwikkelen en te commercialiseren om de kwaliteit van het menselijk leven te verbeteren.

Wij willen een kwalitatief hoogstaand ondernemersteam behouden dat gekenmerkt wordt door zelfvertrouwen en een geest van samenwerking.

Ons doel is om resultaatgerichtheid te combineren met integriteit en te werken op een sociaal en milieuverantwoorde manier.

 
VALUES

valor_chiesi

Bij het nastreven van onze bedrijfsdoelstellingen hebben we altijd een reeks waarden in acht genomen, die we dagelijks toepassen in de werkzaamheden die we uitvoeren en in onze relaties met medewerkers en partners:

Betrouwbaar bedrijf

Wij willen door al onze stakeholders erkend worden als een bedrijf dat op alle niveaus transparant ethisch gedrag vertoont en bevordert, in overeenstemming met de normen en voorschriften die zijn geïnspireerd op de principes van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Focus op mensen

Wij zijn ervan overtuigd dat onze mensen ons meest waardevolle bezit zijn. Daarom zullen we ernaar streven om voortdurend de ontwikkelingsbehoeften te bevorderen en te bevredigen, met bijzondere aandacht voor de kwaliteit van onze werkomgeving en ons collectief welzijn.

Teamgeest

Voor het bereiken van onze doelstellingen zijn alleenstaande professionals niet voldoende. Ons succes zal voortkomen uit de bijdrage van onze mensen die als een team samenwerken, waarbij iedereen zich ervan bewust is dat het succes van het team belangrijker is dan het individuele succes.

Ieder van ons is Chiesi

Iedereen is een integraal onderdeel van ons bedrijf, schepper van de toekomst en pleitbezorger van onze onderscheidende waarden. We zijn allemaal verantwoordelijk voor de reputatie van het bedrijf in elke context en tegenover elke stakeholder.

Waardecreatie

Onze drijfveer is om nu en in de toekomst waarde te genereren door middel van ondernemerschap en innovatie. Ondernemerschap betekent dat we de competenties hebben om verantwoordelijkheid te nemen en het risico te berekenen om het heden uit te dagen en kansen te grijpen die in lijn zijn met onze principes. Innovatie betekent het vermogen om voortdurend te veranderen door middel van een consistent proces van waardering van de waarde van intuïtie en het genereren van ideeën vanuit onze professionele gemeenschap.

Focus op klanten

Wij streven ernaar om de behoeften van onze klanten voortdurend te waarderen en waar te nemen; wij garanderen hen totale tevredenheid door responsief te zijn, door de uitmuntendheid van onze producten/diensten en door de passie voor relaties die in ons dagelijks werk wordt getoond.