Home page > Ons verhaal: Chiesi België
 

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data

Chiesi België

 

Wij zijn een internationaal bedrijf waarvan onze hoofdzetel gevestigd is in Parma, met meer dan 80 jaar ervaring en een sterke focus op onderzoek, ontwikkeling, productie en het op de markt brengen van innovatieve geneesmiddelen op het gebied van respiratoire geneeskunde, neonatologie, zeldzame ziekten en special care.

 

Chiesi combineert de pioniersgeest van een KMO (Kleine of Middelgrote Onderneming) met de ambities van een multinational. Hoe slagen we daarin? Dankzij ons team van gepassioneerde en innovatieve professionals. Zij bouwen elke dag op een gerichte, geloofwaardige en nederige manier voort op onze uitzonderlijke resultaten. We noemen dit de ‘Chiesi-spirit’.

In 2020 bereikte Chiesi de historische mijlpaal van een omzet van meer dan 2 miljard euro. Daarmee staan we in de top 50 van farmaceutische bedrijven...

 

De Belgische vestiging van Chiesi (filiaal van de Chiesi Groep NV) werd in 2010 opgericht. Ons enthousiaste team is vooral gericht op het brengen van onze behandelingen naar de Belgische patiënten. In nauw overleg met patiënten en medische  professionals leveren wij onze bijdrage aan de verbetering van de gezondheidszorg.

 

De Belgische Chiesi-site is herkenbaar voor haar:

  • Focus op innovaties - met veel aandacht voor R&D op het gebied van neonatologie, luchtwegaandoeningen en stamcel- en gentherapie.
  • Nabijheid - door nauwe samenwerking met universiteiten, patiënten en de medische gemeenschap. avetec.org
  • De ‘Chiesi-spirit’ - met een hoogwaardige, persoonlijke en patiëntgerichte aanpak.