Home page > Werken bij Chiesi

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data

In de Belgische Chiesi-vestiging werkt een talentvol en enthousiast team van meer dan 70 medewerkers. Zij maken op alle vlakken deel uit van de wereldwijde Chiesi-familie en werken dan ook in een sfeer die:

  • open en transparante communicatie bevordert
  • persoonlijke ontwikkeling en creativiteit stimuleert
  • streeft naar een goede balans tussen werk en privéleven
In hun eigen woorden:

"In de gesprekken met onze artsen valt hen vaak op met welk enthousiasme we over Chiesi praten. Menselijke waarden en een mooie pipeline in de pneumologie zijn namelijk sterke troeven. Je zou voor minder fier zijn.”

"Een aangename verrassing om een perfect gestructureerde organisatie te ontdekken en toch die typisch zuiderse familiesfeer op te snuiven."

“Ik voel me geweldig goed bij Chiesi, zowel op de baan als op bureau tijdens de vergaderingen. Zalig is dat iedereen, iedereen kent. Iedereen heeft zijn taak, niemand een titel! Er is sprake van een goede samenwerking met helpende ondersteuning.”

Ook deel uitmaken van ons team?

Als bedrijf in volle groei zijn we regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s, zoals wetenschappelijk profielen, medische afgevaardigden, en ervaren sales en marketing professionals. Uw sollicitatiebrief en cv zijn daarom altijd welkom.
Mail ze naar onze personeelsdienst of stuur ze naar:

Chiesi sa/nv
t.a.v. Personeelsdienst
Telecomlaan 9
1831 Diegem