Home page > Over Chiesi > Onderzoek & Ontwikkeling

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data

Innovatie is de drijvende kracht van elke hoogtechnologische sector. Maar binnen de farmaceutische industrie is haar rol pas echt vitaal. Want daar draagt ze rechtstreeks bij aan úw gezondheid.

Onderzoek en ontwikkeling zijn essentieel voor de groei van Chiesi. De producten die onze Onderzoeks- & Ontwikkelingsteamleden uitbroeden, zorgen voor maar liefst 75 procent van onze omzet. Toch gaat hun rol verder dan het bedenken van nieuwe producten. Ze begeleiden de volledige levenscyclus van elk medicijn: van preklinisch onderzoek tot en met regelgeving. Ook de voortdurende bewaking van bestaande medicatie is de verantwoordelijkheid van Onderzoek & Ontwikkeling.

Chiesi herinvesteert consequent een aanzienlijk deel van zijn omzet in Onderzoek & Ontwikkeling. Binnen Europa horen we dan ook bij de farmabedrijven die de meeste patenten indienen. We bewaren daarbij onze focus op onze traditionele therapeutische domeinen. Tegelijk breiden we uit naar andere innovatieve gebieden zoals biotechnologie en stamcel-en gentherapie. Zo bieden we een perspectief aan mensen met zeldzame en moeilijk behandelbare aandoeningen.

Partners

De ontwikkeling van nieuwe therapieën wordt steeds complexer. Bovendien zijn de middelen niet onuitputtelijk: overal klinkt de roep naar kostenbeheersing in de gezondheidszorg.

Daarom reikt Chiesi de hand naar strategische partners binnen én buiten de farmaceutische industrie. We delen onze expertise en stemmen onze inspanningen af op die van anderen. Het resultaat: een efficiënte besteding van de middelen en maximale voordelen voor de gezondheid. Ontdek hier onze partners.