Home page > Over Chiesi > Missie en waarden

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data

Als internationaal erkende, onderzoeksgerichte groep heeft Chiesi een duidelijke ambitie: de levenskwaliteit van mensen verhogen door innovatieve farmaceutische oplossingen te ontwikkelen en te commercialiseren.

Daarbij rekenen we op een sterk team dat zich onderscheidt door deskundigheid en ondernemingszin, zelfvertrouwen en samenwerking.

Ons ultieme doel is om resultaatgerichtheid te koppelen aan integriteit, sociale verantwoordelijkheid en ecologische duurzaamheid.

Onze waarden
  • Betrouwbaarheid – We willen bekendstaan als een bedrijf dat op al zijn niveaus ethisch en transparant handelt. De normen van maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn daarbij onze leidraad.
  • Focus op mensen – Ons team van werknemers is de sleutel tot ons succes. We geven hen ruimte om te groeien, bieden een aangename werkomgeving en zorgen ervoor dat ze zich goed in hun vel voelen.
  • Teamspirit – Bij Chiesi beseft iedereen dat het succes van het team belangrijker is dan dat van het individu. Want aan dat principe danken we onze successen.
  • Iedereen is Chiesi – De goede naam van ons bedrijf is de verantwoordelijkheid van alle werknemers. Ieder lid van het Chiesi-team bouwt mee aan onze toekomst en promoot onze waarden. En dat in elke context en tegenover alle betrokken partijen.
  • Waardecreatie – Chiesi creëert waarde voor vandaag en morgen door ondernemingszin en innovatie. Ondernemingszin betekent dat we regelmatig berekende risico’s nemen. We dagen de status quo uit en grijpen kansen die in de lijn liggen van onze principes. Innovatie betekent dat we onszelf voortdurend heruitvinden op basis van onze eigen intuïtie én de nieuwste inzichten uit ons vakgebied.
  • Klantgerichtheid – Het welzijn van onze klanten verdient onze voortdurende aandacht. Daarom spelen we soepel in op hun behoeften, bieden we hen uitmuntende medische oplossingen en bouwen we een duurzame band met hen op.


Lees alles over de Chiesi-waarden in deze brochure.