Home page > Over Chiesi

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data

Onze aandacht voor uw gezondheid spitst zich toe op cruciale therapeutische domeinen zoals luchtwegen, neonatalogie, zeldzame en andere aandoeningen.

Chiesi realiseerde in 2015 een omzet van meer dan 1,4 miljard euro. Daarmee nestelen we ons in de top 50 van de farmaceutische bedrijven. Met stevige wortels in Italië groeiden we uit tot een wereldwijde speler met 24 filialen, 4 onderzoekscentra, 3 productiesites en meer dan 4500 werknemers.

De Belgische Chiesi-vestiging werd opgericht in 2010 en realiseerde in 2015 een omzet van 21 miljoen euro. Ons enthousiaste team telt meer dan 70 mensen en focust zich vooral op ademhalingsziekten, neonatologie, colitis ulcerosa,  transplantatie en osteo-articulaire aandoeningen. In nauw overleg met patiënten en medische professionals dragen we ons steentje bij aan de verdere verbetering van onze gezondheidszorg.

Chiesi in de wereld

Chiesi heeft wereldwijd 24 vestigingen. Bekijk ze op deze kaart.

Chiesi in België

De Belgische vestiging van Chiesi kenmerkt zich door:

  • Focus op innovatie – met grote aandacht voor Onderzoek en Ontwikkeling op het gebied van neonatologie, ademhalingsziekten en stamcel- en gentherapie
  • Proximiteit – door nauwe samenwerking met universiteiten, patiënten en de medische gemeenschap
  • Chiesi-spirit – met een kwalitatieve, persoonlijke en patiëntgerichte aanpak

Verken de feiten en de cijfers op deze infographic.