Home page > Duurzaamheid

Authorize the processing of personal data
Edit email address
Invalid email
Email Sent
Authorize the processing of personal data

Een écht succesvol farmaceutisch bedrijf kijkt verder dan de gezondheid van zijn financiële balans. Het draagt zorg voor het welzijn van alle betrokken partijen – inclusief zijn werknemers. En het zet zich in voor een leefbare toekomst voor iedereen. Bij Chiesi laten we ons daarom altijd leiden door onze kernwaarden: integriteit, sociale verantwoordelijkheid en ecologisch bewustzijn.

Chiesi is een ‘familiebedrijf’, vanwege onze geschiedenis, maar ook vanwege onze spirit. Het hechte Chiesi-team is dé sleutel tot ons succes. We dragen dan ook zorg voor het fysieke en mentale welzijn van onze werknemers. Dat doen we door de werk-privébalans te bewaken, een gezonde werkomgeving in te richten en een verantwoorde levensstijl te promoten.

We moedigen onze werknemers ook aan om op een verantwoorde manier om te gaan met energie en grondstoffen. Ons Green Team lanceert bijvoorbeeld initiatieven om minder te printen, elektriciteit te besparen en afval te recycleren.

Chiesi Foundation

De Chiesi Foundation is een non-profitorganisatie die ervoor zorgt dat zoveel mogelijk mensen beter worden van onze knowhow op het vlak van luchtwegenaandoeningen, neonatale zorg en zeldzame ziekten. De stichting is daarvoor actief op drie vlakken:

  1. Wetenschappelijk onderzoek – We bestuderen de pathologische mechanismen én psychologische aspecten van aandoeningen. Zo krijgen we een preciezer beeld van wat de patiënt echt nodig heeft.
  2. Educatie – We maken wetenschappelijke kennis wijd beschikbaar en trainen jonge onderzoekers. Zo verbetert de zorg én het begrip voor de patiënten.
  3. Internationale samenwerking – We zorgen ervoor dat medische en technologische kennis in alle uithoeken van de wereld wordt verspreid. Zodat die ook de ontwikkelingslanden ten goede komt.

De Chiesi Foundation wordt geleid door een raad van bestuur die de budgetten en de activiteiten goedkeurt. Een onafhankelijke wetenschappelijke adviesraad staat hem daarin bij.

Jaarverslagen

Ontdek ons jaarverslag 2015.