Maak kennis met onze werknemers


Céline, medisch afgevaardigde


"Werken bij Chiesi betekent voor mij werken in een menselijke onderneming met een dynamisch team dat gericht is op de toekomst, de ontwikkeling van het bedrijf en haar werknemers.
Chiesi België heeft nog veel potentieel, wat me  toelaat om elke dag opnieuw het beste van mezelf te geven en me op professioneel vlak steeds verder te ontplooien."
 

Evelien, RA,QA & Compliance Manager

“Chiesi is een groeiend familiebedrijf met verscheidene geneesmiddelen in ontwikkeling en met een engagement voor innovatie. Dit leidt elke dag tot tal van uitdagingen. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan de ontwikkeling van deze dynamiek binnen Chiesi en aan de lancering van nieuwe geneesmiddelen in de nabije toekomst. Eén van mijn beste herinneringen bij Chiesi is de verhuis naar onze nieuwe kantoren. Dit toont de groei aan van ons bedrijf dankzij team spirit en samenwerking tussen alle werknemers.”


 


 Dirk, medisch afgevaardigde

  
"Het is fijn te mogen werken voor een Italiaans familiebedrijf dat in België op korte tijd als respiratoire firma op de kaart gezet werd. Ook ben ik blij om mijn steentje te mogen bijdragen tot het welslagen van dit succes en ik hoop dit met de komst van nieuwe geneesmiddelen verder te kunnen doen. Dit samen met fantastische collega's die dit alles alleen nog aangenamer maken."

Nieuwsarchief

Nieuws

De belangrijkste feiten en cijfers over Chiesi België ontdekt u nu in 1 oogopslag:

Lees meer